Tehokkaat ja desinfioivat kuumavesipesut katoille ja julkisivuille

Pyydä tarjous

Kiinteistöpalvelut PJ-Huolto Oy tarjoaa kuumavesipesut itsenäisesti toimivalla kalustolla. Kuumavesipesu on helppo ja erinomainen tapa poistaa lika, desinfioida pinnat ja poistaa graffitit tarkoitukseen sopivilla aineilla. Kuumavesipesu soveltuu erinomaisesti julkisivuihin ja kattoihin, ja on ympäristöystävällinen. Pesu tehdään jopa yli 100-asteisella vedellä. Kuumavesipesu onnistuu ilman sähköä ja vesipistettä, sillä pesulaitteessa on vesisäiliö ja polttomoottori sekä vedenlämmitin.

Hoidamme kuumavesipesut kustannustehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Otamme huomioon minkä lämpötilan työkohde kestää. Kuumavesipesu tappaa katolla olevan sammaleen sekä puhdistaa julkisivut tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti pintaa vaurioittamatta. Kuumavesipesuun tarvitaan vain vesipiste, joten se on kätevä tapa pestä esimerkiksi julkisivut ja katot. Pesu onnistuu myös ilman vesipistettä vesisäiliömme avulla. Kuumavesipesu soveltuu myös pintojen desinfioimiseen. 


Kuumavesipesu on hyvä puhdistusmenetelmä ennen kivijulkisivujen maalausta. Olemme varteenotettava yhteistyökumppani pinnoitusalan yrityksille, joilla ei ole pohjatöihin tarvittavaa  kalustoa. Tiilikattojen pesun jälkeen suosittelemme katon suojausta tai pinnoitusta kuumavesipesun jälkeen varsinkin siinä tapauksessa, että tiili on huokoistunut. Kuumavesipesu puhdistaa pinnat kylmävesipesua hellävaraisemmin, jonka lisäksi pinnoista tulee erittäin puhtaat ja siistit. Kuumavesipesun tuloksena saadaan käytännössä aina parempi lopputulos kuin kylmävesipesulla. Suosittelemme kuumavesipesua silloin tällöin myös parkkitaloihin sen desinfioivan vaikutuksen vuoksi. Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous.

Tutustu kuumavesipesuihin kuvagalleriasta

Kuumavesipesu on tehokas tapa puhdistaa esimerkiksi julkisivut ja katot. Tutustu työmme tuloksiin erilaisissa kohteissa kuvagalleriamme avulla.

Teemme kuumavesipesut muun muassa yrityksille, kaupungeille ja taloyhtiöille. Kuumavesipesu on erinomainen menetelmä esimerkiksi julkisivupintojen puhdistuksessa ennen maalausta. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä