Graffitien esto kiinteistötaiteen keinoin

Jätä tarjouspyyntö

Kiinteistötaideteos kaunistaa katukuvaa ja suojaa rakennusta töhryiltä. Kiinteistöpalvelut PJ-Huolto Oy on graffitien eston ja monipuolisten erikoiskiinteistöpalveluiden asiantuntija. Puhdistustöiden ja huoltotoimenpiteiden ohella voit tilata kauttamme

myös kiinteistötaideteokset muun muassa rakennusten julkisivuihin ja laitetiloihin. Laadimme taideteoksen ympäristöön sopivana yhdessä rakennusvalvonnan kanssa. Palvelemme muun muassa yrityksiä, taloyhtiöitä, kuntia, seurakuntia, energiayhtiöitä ja kaupunkeja. Ota yhteyttä ja kerro meille toiveistasi – me toteutamme ne.


Kiinteistöpalvelut PJ-Huolto Oy:llä on pitkä kokemus kaupunkikuvan ja ympäristön viihtyisyyden parantamisesta. Kiinteistötaide, muraali tai seinämaalaus ehkäisee samalla töhryjen syntyä. Hyvällä maulla laadittu kiinteistötaide tai seinämaalaus lisää viihtyvyyttä, ja on ilo silmälle. Ymmärrämme kiinteistötaiteen luomisen perusedellytykset, jotta kaupunkikuva ja ympäristö säilyvät harmonisena. Yhteistyömme taiteilijoiden kanssa on ollut toimivaa ja miellyttävää. Tehtävämme on olla inspiroiva yhteistyökumppani taiteilijoille, jolloin annamme taiteilijoiden keskittyä omaan vahvuuteensa – taiteen tekemiseen. Me hoidamme tekniset asiat ja huolehdimme, että taiteesta tulee pitkäikäinen.


Toteuttamiamme kiinteistötaideteoksia löytyy lukuisia Oulun kaupungissa ja Oulun ympäristössä. Mikäli haluatte tutustua kohteisiin, olkaa meihin yhteydessä. Kuvagalleriaamme olemme keränneet hyvän otoksen toteuttamistamme kiinteistötaiteista. Kiinteistötaiteen tilaaminen kauttamme on helppoa – hoidamme kaikki käytännön järjestelyt, luvat ja kokonaisprosessin.

Kiinteistötaide on kaunis tapa estää töhryjen synty. Ilahduta kaupunkilaisia taiteella, jolla on myös tehtävänsä. Kysy lisää!

Ota yhteyttä