Töhryjen poistot ammattitaidolla Oulun alueella ja pääkaupunkiseudulla

Jätä tarjouspyyntö graffitien poistosta

Kiinteistöpalvelut PJ-Huolto Oy hoitaa graffitien ja töhryjen poistot Oulun seudulla yli 20 vuoden kokemuksella. Palvelemme asiakkaita myös pääkaupunkiseudulla. Poistamme töhryt kaikenlaisista rakennuksista ja seinäpinnoista laadukkaasti, huolellisesti ja siististi. Palvelemme muun muassa yrityksiä, taloyhtiöitä, kuntia, seurakuntia ja kaupunkeja. Pyydä tarjous!

Töhryjen poistot erilaisilta pinnoilta

Poistamme graffitit ja töhryt muun muassa rakennusten julkisivuista, julkisilta paikoilta, alikuluista, aidoista, jakokaapeista, muuntamoista ja leikkipaikoilta. Työmme on laadukasta. Saamme töhryt poistettua erittäin hyvin sillä edellytyksellä, ettei niitä ole yritetty poistaa aiemmin siinä onnistumatta. Huomioimme muun muassa sähköturvallisuuden. 


Kerro meille tilanteestasi ja tarpeistasi, niin voimme antaa arvion puhdistustyön kustannuksista. Teemme graffitin poistot yksikköhinnoin tai tarjouksen mukaan.

Ehkäise uudet graffitit kiinteistötaiteen avulla

Monet asiakkaistamme haluavat estää uusien töhryjen synnyn. Olemme asiantuntijoita sekä töhryjen poistossa että niiden ehkäisemisessä. Kysy meiltä erilaisista menetelmistä graffitien estoon. 


Helpotamme töhryjen poistoa erilaisilla suojakäsittelyillä. Tarjoamme myös kiinteistötaidepalveluita. Kokemuksemme mukaan seinätaideteosten maalaamisen jälkeen seinäpinnat, julkisivut ja laitetilat pysyvät puhtaana.

Tutustu kiinteistötaiteeseen

Töhryjen poistaminen siististi omin voimin on lähes mahdotonta. Paras tulos saavutetaan, kun töhry ei ole kovin vanha eikä sitä ole yritetty poistaa aiemmin. Pyydä ammattilainen ajoissa apuun!

Ota yhteyttä